ASOCIAȚIA FORESTIERILOR DIN ROMÂNIA – ASFOR a înființat un centru de informare în contextul situației medicale și economice pe care o traversează în prezent România. În acest sens:

  • Legat de strict de probleme ce țin de activitatea de exploatare și industrializare a lemnului sunt disponibile următoarele numere de telefon – 0212333705; 0212326333 –  pentru a anunța și actualiza în timp real situația economică și medicală a firmei. Exemplele de bune practici în ceea ce privește măsurile de supraviețuire economică vor fi transmise în cadrul rețelei și vor fi publicate pe site-ul https://asfor.ro.
  • Situația economică și medicală a firmei poate fi transmisă și actualizată online în formularul special creat pentru a colecta problemele transmise aflat în partea de jos a acestei pagini.

Având în vedere evoluțiile din ultima perioadă, pentru a menține o activitate normală am realizat următoarele demersuri:

  • Am transmis Guvernului României și Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor o adresă cu propuneri de natură economico – financiară menite să asigure un sprijin minim pentru păstrarea locurilor de muncă și a viabilității operatorilor economice. (Poate fi citită aici)
  • Activitatea de Due Diligence se va desfășura normal în continuare.
  • Activitatea Comisiei de atestare se va desfășura normal în continuare.

De asemenea, vom face tot posibilul pentru a exista comunicare constantă cu autoritățile statului. 

Vom solicita în continuare un moratoriu complet pe toate politicile publice care nu sunt strict necesare pentru combaterea crizei epidemiei de coronavirus.

Avem convingerea că împreună, cu ajutorului bunului Dumnezeu, vom parcurge cu cât mai puține pierderi umane și economica această situație dificilă.

Doamne ajută !

PREȘEDINTE

Ciprian Dumitru MUSCĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.