ASFOR promovează învățământul profesional și tehnic în domeniul forestier desfășurat în sistem dual – MIGAB Forest și TORNATOR România exemplu de bune practici

0
499

Asociația Forestierilor din România – ASFOR promovează și sprijină învățământul profesional și tehnic în domeniul forestier desfășurat în sistem dual.

Dl. Muscă Ciprian Dumitru – Președinte ASFOR a participat în data de 29 mai 2019, alături de dl. Stoica Constantin – MIGAB Forest la evenimentul prilejuit de sprijinul acordat de dl. Zoltan Kosy, dl. Henrik Nieminen, dl. Nițulescu Alexandru, dl. Paul Paicu și dna. Melinda Sandi – reprezentanți TORNATOR România – prin dotarea cu echipament specific a clasei de liceu profesional și tehnic în domeniul forestier de la Valea Doftanei.

Menționăm că apariția acestei clase s-a făcut la inițiativa și prin sprijinul permanent al domnului Stoica Constantin – MIGAB Forest, membru ASFOR.

Activitatea de promovare a învățământului profesional și tehnic în domeniul forestier desfășurat în sistem dual continuă în data de 30 mai 2019 la Liceul Tehnologic Carol I din Valea Doftanei cu participarea dlui. Muscă Ciprian Dumitru – Președinte ASFOR, a dlui. Stoica Constantin – MIGAB Forest, a dlui. Lucian Vileford Costea – Primar Valea Doftanei, a reprezentanților TORNATOR România și a peste 40 de directori și profesori de școli profesionale și tehnice.

Evenimentul de promovare a învățământului profesional și tehnic în domeniul forestier desfășurat în sistem dual continuă în cadrul firmei MIGAB Forest cu prezentarea activităților practice desfășurate de elevi și cu discutarea unor situații ce apar frecvent în activitatea firmelor de exploatări forestiere din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.