“Forestierul priceput” – Poiana Stampei, iulie 2019, ediția a VI-a

0
234
cropped-img- -wa
Img- -wa

Sâmbătă 27 iulie 2019 s-a desfășurat în localitatea Poaiana Stampei concursul “Forestierul priceput”, eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Poiana Stampei și a Ocolului Silvic Privat “Dorna” din localitatea Dorna Candrenilor.

La concurs au participat fasonatori mecanici, reprezentanți ai agenţilor economici care au ca profil de activitate exploatarea şi prelucrarea lemnului în Bazinul Dornelor, Județul Suceava.

Asociația Forestierilor din România – ASFOR a răspuns invitației de a fi prezentă la eveniment și a oferit premii concurenților, iar trei dintre cei mai buni participanți vor participa în luna septembrie la Târgul Forest România, la Concursul Național al Fasonatorilor Mecanici, organizat cu ocazia Zilei Forestierului 2019.

Colaj

Aflat la eveniment, dl. Ciprian Muscă – Președinte ASFOR a felicitat organizatorii pentru că doar prin astfel de evenimente reușim să promovăm această meserie frumoasă care presupune multă muncă, efort, dăruire fără de care lemnul nu se poate transforma în case, poduri, mobilier și multe alte lucruri indispensabile omului în viața de zi cu zi.

Clasament

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.