Fondată în 1953, IRUM Reghin este o companie specializată în construcţii de maşini şi utilaje. Funcţionând iniţial ca şi companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod ca principal acţionar, dedicându-se de atunci, în principal, industriei forestiere.

Am discutat aplicat cu conducerea companiei IRUM despre producerea și dezvoltarea utilajelor forestiere într-un context dificil pentru toată economia – lipsa forței de muncă și necesitatea deservirii utilajelor de un număr cât mai mic de personal.

De asemenea, am avut deosebita plăcere de a înmâna domnului director general Mircea Oltean o plachetă de mulțumire pentru efortul depus de IRUM pentru a produce utilaje forestiere de o calitate deosebită, adaptate și fiabile pentru ortografia pădurilor României.

Am aflat cu plăcere că utilajele forestiere produse la IRUM sunt din ce în ce mai apreciate pe piețele externe – Slovenia, Cehia, Spania, Chile. Un lucru îmbucurător care arată capacitatea inginerilor români de a crea produse fiabile – calitative care dau randamente crescute și în alte condiții de lucru poate diferite de cele din România.

IRUM devine companie cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod ca principal acţionar, dedicându-se de atunci în principal industriei forestiere.

Anii următori duc continuu la îmbunătăţirea şi reîmprospătarea gamei de produse.

În 2011, IRUM face următorul pas în modernizarea produselor, prin lansarea modelului TAF 2010M, primul utilaj în care ergonomia şi confortul în utilizare primesc o atenţie deosebită.

Anul 2011 marchează introducerea premiatului motor Perkins, seria 1200, cu stagiul de poluare Tier IIIB.

TAF 2012 – este cel mai avansat model produs de IRUM.

Din anul 2015, la IRUM funcționează singurul centru de cercetare şi dezvoltare a utilajelor agricole şi forestiere cu capital românesc din ţară, locul unde se formează şi lucrează peste 40 de specialişti.

Compania din Reghin, fondată în urmă cu 67 de ani, inovează continuu și prin produsele sale oferă puterea de lucru pentru sectorul forestier din România.

IRUM trage și face pentru ca forestierii să dea viață lemnului!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.