Smart wood este o companie de familie si lider mondial in producerea betelor din lemn pentru industria alimentara cu aproape 100 ani de experienta. Infiintata in 1928 in Saint Sauveur, Franta, in prezent, grupul smart wood detine 9 fabrici de productie si 2 centre de distributie in lume.

Grupul are din 2007 o fabrică la Timişoara, iar din 2019 o fabrica noua de productie de bete de cafea in Onesti, jud. Bacau.

De ce lemnul de fag este cel mai potrivit pentru fabricarea betelor din industria alimentara? Fara miros si gust; E o resursa regenerabila;

 Smart Wood Romania garantează originea responsabilă a resurselor forestiere în conformitate cu standardele internationale de certificare forestiera promovând transparență totală de-a lungul lanțului de custodie din pădure până la client. Ne dorim să protejăm planeta, lucrând la conservarea resurselor naturale și a biodiversității. Obiectivul nostru este sa folosim cele mai eficiente tehnologii si cele mai bune practici pentru a optimiza consumul de apa si energie si pentru a scadea cantitatea de deseuri si emisii. Inițiativa noastră se bazează pe inovație sustenabilă: Astazi deseuri, maine resurse.

Din deseurile rezultate producem si brichete RUF, de o calitate superioara.

Pe lângă faptul că sunt biodegradabile și protejează mediul, bețele din lemn pentru cafea adaugă un plus de eleganță.

VIZIUNEA NOASTRA: INCANTAREA OAMENILOR, DIN TOATA LUMEA, PROTEJAND PLANETA !

AMBITIA NOASTRA: PRODUCTIA DE BETE PREMIUM PE PIATA MONDIALA PRIN TEHNOLOGII INOVATIVE CU UN CONSUM REDUS DE RESURSE NATURALE !

https://www.linkedin.com/company/smart-wood
https://www.facebook.com/smartwood.world

                                                       Life in plastic is not fantastic ! ????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.