Fundația Kronospan a oferit laptopuri, rechizite și cărți în valoare de 60.000 de euro pentru 100 de elevi

0
126
IMG- -WA

100 de elevi din județele Alba și Brașov au primit laptopuri și rechizite din partea Fundației Kronospan. Fondurile au fost strânse cu ocazia celei de-a 10-a ediții a Galei anuale de caritate „Deschide-ți inima!”, organizată online la finele anului trecut. 

Fundația Kronospan și colaboratorii săi au strâns 60.000 de euro pentru a-i sprijini pe copiii cu resurse limitate. Au fost cumpărate laptopuri, rechizite și cărți pentru 100 de elevi din județele Alba și Brașov, acolo unde compania care patronează fundația are fabrici de prelucrare a lemnului. 

Elevii au fost selectați pe baza rezultatelor obținute la învățătură și a nevoilor materiale ale familiilor lor. Ei au fost identificați prin intermediul mai multor instituții publice locale – Inspectoratele Școlare Județene Brașov și Alba și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov.

Totodată, Fundația Kronospan s-a angajat să susțină 20 de tineri (10 din județul Alba și 10 din Brașov) din cei 100, timp de 5 ani, cu câte un pachet de rechizite în valoare de 1.000 lei, în cadrul proiectului „Școala de 10”.

Îi felicităm pe colegii noștri pentru bucuria pe care au produs-o acestor copii și le mulțumim și noi pentru implicare! Acțiunea lor este un exemplu de responsabilitate socială.

Ciprian Muscă,

Președinte ASFOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.