ASFOR a ajuns la 17 birouri teritoriale funcționale

0
291
ASFOR a ajuns la 17 birouri teritoriale funcționale

Luna ianuarie, 2020, a debutat, la sediul din Brașov, cu o ședință organizatorică condusă de Muscă Ciprian, Președinte ASFOR, la care au participat consilierii Asociației Forestierilor din România – ASFOR.

Ca președinte al ASFOR mi-am stabilit ca obiectiv ca toate cele 17 birouri teritoriale să acopere toate cele 41 de județe și să fie deservite de către un consilier care să asigure consultanță membrilor.

Asociația Forestierilor din România – ASFOR are la ora actuală membri în toate cele 41 de județele ale țării. Pentru a răspunde solicitărilor acestora la nivel local asociația are 17 birouri teritoriale – birouri ale forestierului – deservite de către un consilier.

Astfel, a fost prezentată noua organigramă a asociației mult mai suplă cu rolul de a răspunde mult mai ușor solicitărilor membrilor asociației.

De asemenea, au fost analizate problemele legate de activitatea consilierilor dar și probleme ridicate de membri legat de activitatea lor curentă.

Au fost realizate instructaje pe linia activității de întomire corectă a documentațiilor de atestare precum și în ceea ce privește implementarea de către operatorii economici a propriilor sisteme de Due Dilligence.

În anul 2020 trebuie să găsim acele resurse prin care să reușim să punem bazele unei școli de formare profesională a celor care activează în sectorul de exploatare a pădurilor.

De asemenea, în lunile martie – aprilie cu ocazia ședințelor care vor aveam loc în teritoriu accentul prezentărilor trebuie pus pe formare profesională, educație, legislație silvică dar și concurențială.

Lista consilierilor ASFOR și a birourilor teritoriale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.