2020 trebuie să fie un an al schimbării

0
440
2020 trebuie să fie un an al schimbării

Ca urmare a apariției pe rețelele de socializare a imaginilor cu un camion care transportă lemn fără a respecta dimensiunile de gabarit legale, publicăm acest material.

Anticii spuneau Ridendo castigat mores – Râzând, biciuim moravurile.

Deschidem astăzi o nouă categorie a site-ului ASFOR.RO numită „AȘA NU” pentru a prezenta situații din viața reală cu care nu ne mândrim, situații din care toți cei care suntem implicați în activitățile de exploatare forestieră și industrializarea lemnului trebuie să învățăm, pentru a nu repeta greșelile altora.

ASFOR este o asociație profesională și a profeșioniștilor, fapt pentru care ne disociem de practica din imaginea prezentată și transmitem și pe această cale un mesaj către toate firmele de exploatare și prelucrare primară a lemnului – astfel de accidente nu trebuie să se repete!

Legislația și legea bunului simț trebuie întotdeauna respectate! Imaginea prezintă o situație care nu ne face cinste și care aduce prejudicii de imagine întregii bresle a forestierilor. Trebuie să avem curajul de a lua atitudine când unii dintre noi nu respectă legea – doar așa vom reuși să ne îndreptăm și să ne mândrim cu munca pe care o facem.

Atenția opiniei publice este îndreptată asupra modului în care noi ne desfășurăm activitatea. Stă în puterea noastră să ne schimbăm în bine, stă în puterea noastră să arătăm că ne dorim această schimbare! Pentru reuși o schimbare în bine – trebuie ca prin efortul nostru, noi forestierii să împiedicăm repetarea unor astfel de situații!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.