Site icon Asociația Forestierilor din România – ASFOR

Echipa ASFOR merge mai departe

-cd-asfor

În data de 21 mai 2019 Asociația Forestierilor din România – ASFOR, întrunită în Adunare Generală Anuală și de Alegeri la Brașov, și-a ales conducerea care va reprezenta asociația în următorii patru ani.

Președinte a fost ales, cu unanimitate de voturi, de către cei 180 de delegați prezenți, reprezentantul Sucursalei ASFOR Suceava – Domnul Muscă Ciprian Dumitru, care devine astfel, al treilea președinte al ASFOR.

Consiliul Director ASFOR a fost completat cu reprezentanții aleși prin vot de către Adunarea Generală – domnii: GOGA Aurelian Liviu, PETRUSE Remus, TAT Gheorghe, COȘA Ioan și are următoarea componență:

ARION Constantin
ARMEAN Florin
BARANGA Adriana
BĂDESCU Novac
BĂLĂNESCU Constantin
FRUNZĂ Dănuț
ILIOIU Ioan
IUGAN Octavian
LUNGU Sorin
MOGOȘ Viorel
NĂDRAG Constantin
OȘAN Ioan
ONESCU Mihai
TOMA Vasile
SBERA Ioan
ȚUCUNEL Nicolae
COȘA Ioan
GOGA Aurelian Liviu
PETRUSE Remus
TAT Gheorghe

Dragi membri ASFOR,

Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat și pentru susținerea pe care mi-ați acordat-o.

Adunarea Generală din anul 2019 a fost una deosebită prin numărul impresionant de delegați prezenți la ședință. Asociația Forestierilor din România – ASFOR are deja o tradiție, anul acesta sărbătorim 25 de ani de la înființare.

Datorăm această sărbătoare Domnului Președinte Nicolae Țucunel și Domnului Președinte Ioan Sbera, care prin munca și dăruirea lor au adus asociația la un nivel de recunoaștere și reprezentativitate foarte ridicat.

Este o onoare de a continua acest drum avându-i alături în echipa mea, pentru că doar împreună vom clădi viitorul.

Mie îmi revine, de acum, obligația de a duce mai departe această muncă cu dăruire și implicare pentru a fi în continuare mândri că suntem forestieri.

Pornim la drum într-un moment foarte dificil pentru sectorul forestier din România, însă am convingerea că împreună, ca o echipă unită, vom reuși să depășim greutățile și vom ieși din această criză mai uniți, mai întăriți.

Exploatarea și industrializarea lemnului reprezinta motorul de dezvoltare al întregului sistem forestier din România, fără munca continuă în condiții grele a forestierilor nu ar exista resursele tehnice și financiare necesare pentru gospodărirea sustenabilă a pădurii.

De astăzi, sunt cu mândrie în slujba dumneavoastră, în slujba forestierilor!

Suntem mândri că suntem forestieri !
Noi dăm valoare lemnului !

Exit mobile version