Site icon Asociația Forestierilor din România – ASFOR

Cel mai mare târg al forestierilor va avea loc între 2 și 4 iunie 2022

În fiecare al patrulea an, sectorul forestier se întâlnește în pădurea suedeză la sud de Jönköping. În 2022, evenimentul va avea loc între 2 și 4 iunie. Proprietarii de păduri, antreprenorii și oficialii din întreaga lume se adună la acest târg traditional pentru a afla cele mai tari tendințe și ultimele inovații.

Cu peste 500 de expozanți și 50.000 de vizitatori din 50 de țări, Elmia Wood este cel mai mare târg forestier internațional din lume.

Are loc în întregime în pădure și vizitatorii pot vedea și testa mașinile și instrumentele forestiere în mediul lor natural.

Elmia Wood este, de asemenea, locul de întâlnire global pentru servicii forestiere. Ideile sunt dezvoltate, contactele inițiate și tranzacțiile făcute aici.

Elmia Wood are trei domenii noi:

Încărcare și transport

Tot ce are legătură cu logistica de a transporta materia primă din pădure către clienții industriali va avea acum propria secțiune care se concentrează pe:

Zona Drone

Dronele intră în lumea forestieră și, prin urmare, vor avea acum propria lor secțiune. Aici veți putea vedea și experimenta cum puteți utiliza această nouă tehnologie.

Vânătoare

Vizitatorii Elmia Wood includ mulți vânători. Elmia Wood are acum o pistă dedicată expoziției de vânătoare.

Sursa: https://www.elmia.se/en/wood/for-visitors/news/elmia-wood-will-take-place-june-20222/

Exit mobile version